Ronda Rousey vinner pris som “Best Fighter” på årets ESPY-gala – skickar pik till Floyd Mayweather

“Jag undrar hur det känns att få stryk av en kvinna för en gångs skull”. Ronda Rousey är i farten igen med andra ord och höll inte tillbaka i intervjuer efter det åtråvärda priset. 

Det är inte varje dag man vinner pris på den högt aktade ESPY-galan. Det är snarare endast ett fåtal idrottsmän och kvinnor som någonsin får äran att exempelvis utses till årets fighter, årets manliga eller kvinnliga idrottare och så vidare. Just årets fighter är av uppenbara skäl en åtråvärd titel inom MMA såväl som boxning.

Med de ständigt växande kvinnliga divisionerna inom MMA och framförallt UFC är priset nuförtiden svårare att hämta hem än någonsin. Nu behöver männen inte bara tävla mot varandra utan mot fenomen som UFC:s bantamviktsmästarinna Ronda Rousey (11-0). “Rowdy” utnämndes till “Best Fighter” under nattens (svensk tid) ESPY-gala och hon valde att fira genom att skicka en pik till en annan mästare.

Nämligen mannen som av vissa hyllas som den bästa boxare någonsin, Floyd “Money” Mayweather (48-0-0). De två har varit i luven på varandra förut då Mayweather påstod att han inte visste vem Rousey var medan Rowdy uppgav att hon skulle vinna över honom enkelt i en MMA-match. Rousey hintade om Mayweathers förflutna hustrumisshandels-anklagelser i en intervju på röda mattan efter prisceremonin.

“I can’t help but really say that, I wonder how Floyd feels beings beat by a woman for once. I’d like to see him pretend to not know who I am now.”

Kategorier
NyheterRonda RouseySenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...