Ronda Rousey vs. Cat Zingano flyttas till UFC 184

VD Dana White offentliggjorde ändringen på Instagram under dagen, som alltså innebär att mästarinnan får vänta ytterligare två månader på att försvara sitt bälte. 

Den tänkta medhuvudmatchen på UFC 182 tog nyligen motsvarande plats på UFC 184. Ronda Rousey (10-0) försvarar därmed sitt bantamviktsbälte mot Cat Zingano (9-0) i Los Angeles, Kalifornien den 28:e februari, istället för i Las Vegas den tredje januari.

Rouseys framfart har sett nästintill ostoppbar ut, då hon lyckats avsluta samtliga fyra motståndare i UFC. Zingano har länge varit påtänkt att utmana “Rowdy” och fastställde nyligen sin position som främsta utmanare med en vinst över Amanda Nunes (9-4) under UFC 178. Detta efter en skadefrånvaro på nästan ett och ett halvt år.

Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • born1900
  31 October 2014 at 09:55

  har ronda fått gått EN ufc gala där hennes STÖRSTA RÖVSLICKARE D white inte har slängt in en till titelmatch..dem ger henne himmelrik och lite till. sen får dem andra nöja sig med vad dem får

 • Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...