Röntgenbilder på José Aldos revben visar på fraktur

Trots uppgifter om att UFC:s fjäderviktsmästare José Aldos skulle kunna genomföra stormatchen mot “Notorious” Conor McGregor, bestämde han sig ändock för att dra sig ur matchen. Nu visar röntgenbilder som släppts att han definitivt har en fraktur på revbenet.

Efter att det kom ut uppgifter om att UFC:s fjäderviktsmästare José Aldo (25-1) skadat sitt revben, var det i några dagar osäkert huruvida den framemotsedda titelmatchen på UFC 189 mot Conor McGregor (17-2) skulle gå att genomföra. UFC släppte dock ett uttalande där de menade på att matchen med största sannolikhet skulle bli av, även om de meddelade att reservplanen annars skulle vara Chad Mendes (17-2) mot McGregor om interimbältet.

Läkarna var emellertid inte överens om hur allvarlig skadan var, och slutligen beslutade Aldo sig för att lämna återbud. Nu visar röntgenbilder som kommit ut att Aldo definitivt har en fraktur på revbenet.

Det återstår att se vem som vinner mellan Mendes och McGregor. Vinnaren kommer troligen unifiera titeln med Aldos i sin nästkommande match.

Kategorier
Chad MendesConor McGregorJose AldoNyheterSenaste NyttUFC

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
4 Kommentarer
 • vasquez
  2 July 2015 at 01:52

  “Det där är inte aldos röntgenbilder det kan jag se på formen, det är någon annans röntgenbild” – alla troll på internet just nu

 • Rolle
  2 July 2015 at 02:45

  Photoshoppat….klarar vilken femåring som helst…

 • Lallarn
  2 July 2015 at 10:55

  Hej! Det där är inte Aldo, den är ju Åke! Känner igen honom alla dagar i veckan.

 • Jacob Unander-Scharin
  3 July 2015 at 08:32

  Så om jag förstått detta rätt, Aldo fick grönt ljus men drog sig ur endå?

 • Svara