Rory McDonald och Robbie Lawler på sjukan

Efter en av UFCs bästa matcher i historien möttes herrarna igen. Men denna gång var det inte för fight utan på sjukhuset för att sys ihop. Rory MacDonald för sin knäckta nästa och Robbie Lawler för en söndersprucken överläpp. 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterRobbie LawlerRory MacDonaldSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel
13 Kommentarer
 • Olof
  12 July 2015 at 08:53

  Inget ont menat Mazdak men du bör öva på din journalistik innan du publicerar artiklar. Ett tips är att läsa andra duktiga journalisters artiklar och kanske även ta en svenskkurs på högre nivå. Menar absolut inget illa, vill bara se dig utvecklas :)

  • Retail
   12 July 2015 at 03:36

   Du kan väl ta och påpeka vad exakt som bör förbättras då, detta är ingen artikel, enbart en notis.
   En artikel ska ha med: Bild, Bildtext, Ingress,Brödtext, med mera.
   En Notis ska effektivt Informera om en händelse kort samt ha enkelt språk.

   Menar inget illa här heller :) Du kanske syftar på andra artiklar han skrivit.

   • Erik Svanborg
    13 July 2015 at 01:14

    Jag tycker Mazdak ofta har ett konstigt språk generellt med konstig ordföljd o.s.v. i sina artiklar. Hade jag skrivit denna notis hade jag kanske skrivit något i stil med:

    “Efter en händelserik fight på UFC 189 sågs de bägge kombattanterna från huvudeventet åter, fast inte i buren utan på sjukhuset. Robbie Lawler var där för att sy en sprucken läpp, och Rory MacDonald för att återställa sin trasiga näsa.” Något sådant :-) men jag vet att det är svårt, och Mazdak skriver så tangentbordet glöder. Har förstått att det är mycket svårt att rekrytera skribenter till MMANytt.se, så jag är tacksam för att det skrivs över huvud taget :-)

 • anders
  12 July 2015 at 10:02

  Otrolig match! Lawler va ju slut i tredje ronden:)

 • John Sjöström
  12 July 2015 at 11:26

  Rorys näsa och Lawlers läpp alltså. xD

 • Borgen
  12 July 2015 at 01:23

  Legen.. Dary.. Fyfan vilket hjärta Robbie har.. Unnar han detta så jävla mycket! :)

 • Johan Helsén
  12 July 2015 at 09:25
 • Erik Svanborg
  13 July 2015 at 12:29

  En av UFCs bästa matcher i historien… lägg ner. Så fort båda blir blodiga, visar hjärta och vevar pratas det direkt om bästa fight någonsin. Melendez – Sanches likadant. De två första ronderna i denna var tillknäppta och tråkiga. För mig ska en bra fight ha mer än två snubbar med hjärta som vevar. Visst, de sista 2 (och en minut av 5) var BRA, men bäst någonsin… njae.

  • KallesPappa
   13 July 2015 at 12:42

   Vilken match anser du vara den bästa?

   • Erik Svanborg
    13 July 2015 at 01:02

    Hehe misstänkte att den frågan skulle komma :-) Jag vet inte, det är såklart personligt men JAG vill gärna se teknisk, taktisk, intelligent fighting från båda fighters. Bra stående med såväl slag, sparkar som knän, och gärna bra markkamp med mycket grappling. Sällan man får både och i samma fight iofs :-) men uppskattar det mer än blod. Tycker Machida är en intelligent fighter, tyvärr blir han ofta alltför avvaktande vilket leder till tråkiga matcher, men jag tycker han fightas smart och snyggt. Samma med Anderson Silva. Tycker t.ex. Silva vs Diaz var riktigt taktisk och underhållande, en match som många tyckte var aptråkig. Så det är ju väldigt personligt vad man uppskattar, därmed säger jag ju delvis emot mig själv.

    • dsa
     13 July 2015 at 09:19

     Gus mot Bones var episk. Visst är man partisk med mycket känslor involverade men bortsett från det var det fan en riktigt bra match! My two cents..

 • Erik Svanborg
  13 July 2015 at 01:05

  Försöker Rory le eller försöker han bara andas genom munnen och kisa genom sina igenmurade ögon?

 • ViktorElias
  13 July 2015 at 09:46

  Slowmotion reprisen när Rory tar på sin näsa och den sladdrar till som om det aldrig funnits något ben i den, hurraburra!

 • Svara