Ryan Bader svarar på Ilir Latifis utmaning

Ilir Latifi utmanade Ryan Bader på Twitter. Nu har amerikanen svarat.

MMAnytt berättade igår om hur Ilir Latifi (12-4) skickade en utmaning till Ryan Bader (20-5). Det var med en tämligen respektfull tweet som den skånske fightern kastade handsken, och svaret från Bader gick i samma ton:

Svaret uppskattades av Latifi, som genast skickade en tweet tillbaka:

Skulle matchen bli av så är det utan tvekan den största fighten i Latifis UFC-karriärSvensken är idag rankad som #13 i organisationen, och en vinst mot den #5-rankade Bader skulle vara en stor merit för “The Sledgehammer”. Det hade också blivit den fjärde raka vinsten för Latifi, som senast tog hem en enhällig domslutsseger mot Gian Villante (14-7) UFC 196 för en knapp månad sedan.

För Bader innebär en match mot Latifi framförallt en chans att komma tillbaka i vinstkolumnen. Amerikanen hade en vinstsvit på fem segrar, och var nära en titelmatch, innan han krossades av Anthony Johnson (21-5) UFC on FOX 18 tidigare i år.

När och var vill ni se Latifi och Bader mötas?

Kategorier
Ilir LatifiNyheterRyan BaderSenaste NyttSvenska FightersUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Andreas Jonsson
  1 April 2016 at 07:31

  ja, egentligen har ju ingen av dom så mkt att förlora.

  Bader är ju slut och lägger av snart. Kommer aldrig klara av nån toprankad och förblir en gatekeaper.

  beror lite på ilir hur(om) han förlorar. gör han en eller två bra ronder men blir avslutad sen kommer han få nån top 10 rankad senare. Blir han avslutad i första kommer han ändå få möta nån top 15 iaf efter .

  • Maktstrukturen
   1 April 2016 at 10:45

   Tycker synd om Bader. Han har aldrig varit någon toppfighter, men han har alltid gjort det bästa efter sin förmåga. Ilir är en svår och farlig match för honom, där han inte har mycket att vinna.

 • Idealman
  1 April 2016 at 08:00

  Bästa nyheten sedan vi fick reda på att Alex aprilskämtade!

 • Fred
  1 April 2016 at 09:58

  Rimlig match för Illir. Vill man komma någonstans i ufc verkar det vara rätt väg att gå.
  Tror på Illir.

 • Svara