Rykte: Det har endast sålts 5 000 biljetter till UFC 157: Rousey vs Carmouche

Den 23e februari är det dags för den första kvinnliga MMA-matchen i UFCs historia mellan Ronda Rousey och Liz Carmouche som både gör debut och går en match om det kvinnliga bantamviktsbältet. Men intresset för matchen verkar ganska lågt, och enligt en rapport från MMAFighting har det endast sålts 5 000 biljetter för den kommande galan.

UFC 157 kommer att hållas i Honda Center i Anaheim, Kalifornien, och brukar normalt sett kunna ta emot runt 15 000 åskådare. Hittills har just den arenan aldrig sålt slut och av de tre tidigare gångerna som organisationen besökt arenan så har rekordet legat på 14 856 åskådare. Första gången var på UFC 76: Knockout, en gala som blivit känd för att inte innehållit en enda knockout, men som ändå sågs av 13 770 åskådare på plats.

Senast de besökte arenan var däremot på UFC on Fox 1: Velasquez vs Dos Santos i november 2011, då det endast dök upp 11 607 åskådare. Men till UFC 157 verkar intresset vara lägre än någonsin, och med biljetterna ute till försäljning i strax över 2 veckor har det endast sålts en tredjedel av de tillgängliga biljetterna.

Kategorier
RyktenUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...