Rykte: Diego Sanchez vs Joe Lauzon klara för UFC 200

Uppgiftslämnare som står UFC mycket nära uppger för media att organisationen har en muntlig överenskommelse med lättviktarna Diego Sanchez och Joe Lauzon om en fight på matchkortet för sommarens kommande supergala UFC 200. Det blir i så fall en mycket intressant match att se fram emot.

Det är enligt trovärdiga uppgifter som webbsidan Vendetta Fighter har fått ta del av bara underskrifter på ett kontrakt som återstår innan det officiellt är klart att de två lättviktskrigarna Diego Sanchez och Joe Lauzon möts i oktagonen under den kommande sommarens supergala UFC 200. Man ska redan ha nått en muntlig överenskommelse mellan UFC och de två atleterna rörande detta.

Sanchez vann den allra första säsongen av realityserien “The Ultimate Fighter” och har sedan dess blivit något av en publikfavorit. Han har kammat hem hela sex bonusar för Fight of the Night under sin karriär. Sanchez senaste fight, mot Jim Miller under UFC 196, slutade med seger på enhälligt domslut.

Lauzon är även han en mycket omtyckt och dekorerad fighter. Fem Fight of the Night-bonusar och lika många för Submission of the Night har det blivit genom åren för Lauzon som dock förlorade sin senaste fight på domslut, mot Evan Dunham i finalen av The Ultimate Fighter 22.

Matchkortet för UFC 200 börjar så sakteliga att ta form. Galan arrangeras i den helt nybyggda arenan T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada, den 9 juli.

Hur reagerar du på uppgifterna om Sanchez vs Lauzon? Hiss eller diss?

Kategorier
Diego SanchezEvan DunhamJim MillerJoe LauzonNyheterRyktenSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Metallica
    21 March 2016 at 10:04

    Hehe smällkaramell!

  • Svara