"The Magician" John Dodson. Foto: MMAnytt

Rykte: John Dodson går en match mot Bryan Caraway i vår

John Dodson har efter sin återkomst till bantamviktklassen haft uppenbara problem med att hitta en lämplig motståndare. Än så länge lyser denne någon med sin frånvaro, men ryktet har gjort gällande att Dodson kan få möta Bryan Caraway någon gång i vår.

Efter att ha återvänt till bantamvikt igen, efter sin lilla utflykt till flugviktklassen, har John Dodson vid upprepade tillfällen varit på tal inför fighter med än den ene och än den andre, men hittills har den presumtive motståndaren lyst med sin frånvaro. Dodson har kort sagt haft svårt att hitta någon att möta i oktagonen. Har vi en match nu? Svaret på den frågan är: Kanske.

I onsdags tog MMA-journalisten Ariel Helwani upp detta ämne i UFC Tonight och rapporterade då att det förs samtal om en fight mellan Dodson och Bryan Caraway. Än så länge är inga kontrakt undertecknade och det finns inte heller några beslut rörande plats och datum för denna fight, som alltså fortfarande befinner sig på planeringsstadiet. Men ryktet gör gällande att Dodson och Caraway skulle kunna gå denna match någon gång i vår.

Dodson gjorde sin debut i UFC genom att vinna finalen av The Ultimate Fighter 14, där han knockade T J Dillashaw. Därefter bantade han för att kunna slåss som flugviktare men är nu, efter att ha förlorat två gånger mot Demetrious Johnson, tillbaka i bantamvikt igen.

Caraway är Miesha Tates pojkvän men har gjort sig känd genom att vinna tre av sina fyra senaste matcher, nu senast mot Eddie Wineland i juli förra året.

Kategorier
Demetrious JohnsonJohn DodsonNyheterRyktenSenaste NyttTJ DillashawUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...