Rykte: Lyoto Machida Vs. Shogun Rua

mauricio-rua-and-dana-white

Tack P och senare Nicky för påminnelsen

MMAFrenzy, MMANews och en hel rad andra sidor låter meddela att de hört ett rykte om att Shogun skulle ha förhandlat om en fight mot Machida. Som den goda, men just nu inte lika frekvente, MMMnytts skribenten jag är frågade jag därför vår kontakt på Zuffa om det hela. Tydligen är det så att Maurizio “Shogun” Rua varit på besök hos Dana och fastnade då även på bild tillsammans (se ovan). Efter mötet var Dana “happy” och talade om en bra kommande match. Slipade Amerikanska journalister tolkade Shoguns blotta besök som ett tecken på ett kommande möte med Lyoto med tanke på att Rashad och Quinton ska vara coacher i tuf

Machida egna hemsida hade en bild av Rampage som nästa motståndare men kort efter mötet förändrades bilden till att ha ett frågetecken på Rampagebilden. 

Såhär såg sidan ut innan mötet (Klicka på bilden åt höger på sidan)

Såhär ser sidan ut nu efter mötet

Med andra ord ser det inte ut som att Lyoto kanske helt vet eller kan offentligt gå ut med den han ska möta. Vår kontakt på Zuffa berättar att Dana ska ha sagt något i stil med att “Nu är det bara Machida kvar” efter mötet med Shogun. Kryptiskt och oklart ännu med andra ord. Får jag reda på mer så uppdaterar jag.

Kategorier
UFC
6 Kommentarer

Svara