Rykte: Nate Diaz klar för ny match på UFC 211

Nyligen gick Dana White ut med att han erbjudit Nate Diaz en ny match. Nu florerar rykten om att han kommer möta Eddie Alvarez på UFC 211.

Tidigare idag kunde MMAnytt rapportera om att UFC:s vd Dana White gett nummer 6-rankade lättviktaren Nate Diaz (19-11) ett matcherbjudande.

Nu skriver SmackHisFace.com att han ryktas möta den tidigare mästaren Eddie Alvarez (28-5) på UFC 211, som äger rum i Dallas, Texas, den 13 maj.

Alvarez blev senast överkörd av Conor McGregor. Foto: Adam Hunger-USA TODAY Sports

Kommer från förluster mot ”The Notorious”

Bägge herrar mötte senast den nuvarande mästaren Conor McGregor (21-3) – men matcherna såg minst sagt helt olika ut.

I mars förra året blev Diaz den första att besegra McGregor i UFC, då han lyckades strypa ut honom i den andra ronden efter en tuff start. Därefter möttes de i en omedelbar returmatch, som irländaren tog hem via ett jämnt majoritetsdomslut.

Diaz och McGregor bjöd på två av de bästa matcherna 2016. Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Alvarez tog sig därefter an McGregor i en titelmatch på New York-galan UFC 205, efter att dessförinnan ha vunnit lättviktsbältet mot Rafael dos Anjos (25-9) via teknisk knockout i den första ronden. Titelförsvaret gick dock knappast som han hade hoppats, då ”The Notorious”, som vid tillfället var den regerande fjäderviktsmästaren, dominerade honom redan från start innan knockoutförlusten var ett faktum i den andra ronden.

Obekräftade uppgifter

Än så länge har inga tillförlitliga källor bekräftat ryktena, men som det ser ut i dagsläget finns det inte många alternativ som skulle vara mer logiska för någon av herrarna.

Efter Whites uttalande och de efterföljande ryktena gick Diaz ut med följande tweet. Frågan är om den är riktad till White eller Alvarez…

Håll koll här på sidan för uppdateringar.

 

Om ryktena stämmer – vem har du som vinnare?

 

Omslagsbild: Mazdak Cavian

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Eddie AlvarezNate DiazNyheterRekommenderatRyktenRykten & Skvaller om MMAUFCZ-Klistrad artikelz-Senaste Nytt
10 Kommentarer
 • JonteB
  5 februari 2017 at 12:49

  HAHA classic Diaz.

 • Picknickname
  5 februari 2017 at 01:09

  Tycker Nate är roligast när han spöar Conor… I övrigt är han ju inte i närheten av toppen. Hade han varit lite vassare i Diaz VS McGregor 2 hade han kanske haft ett bra penningvärde någon match till…. Fattar ärligt inte vad han gjorde!? Eddie såg inte vass ut heller mot Conor men jag tror han spöar Nate.

 • Profilbild på jense
  Jens
  5 februari 2017 at 01:44

  Slår Diaz Alvarez så får Diaz retur mot Connor och hulk Hogan får chans på wwf world championship belt vs Yokozuna Och razor ramon på samma gala där även en orm kommer slåss mot en katt och vi får även se gyttjebrottning mellan Pamela Anderson och Carmen electra, who ho cant fokin wait

 • Svara