Ronda Rousey. Foto: MMAnytt

Rykte: Ronda Rousey gör comeback på UFC 205 i Madison Square Garden

Ronda Rousey gör comeback som MMA-fighter på matchkortet för UFC 205 som går av stapeln i Madison Square Garden i New York den 12 november. Det är kontentan i ett rykte som uppstod i samband med att “Rowdy” deltog i gårdagens ceremoni i MSG när guvernör Andrew Cuomo legaliserade MMA i New York.

Ronda Rousey avbryter sin långvariga paus från MMA-scenen och gör comeback som fighter i samband med att UFC arrangerar sin första gala i delstaten New York på nästan tio år den 12 november. Det är i vart fall vad ett envist rykte gör gällande.

UFC 205 går av stapeln den 12 november i Madison Square Garden och innebär UFC:s återkomst till “The Empire State”. I podcasten “The MMA Beat” berättade programledarna Luke Thomas, Chuck Mindenhall och Jeff Wagenheim om sina intryck från gårdagens ceremoni i MSG, där delstaten New Yorks guvernör Andrew Cuomo undertecknade den lag som legaliserar MMA i delstaten. På plats fanns ett flertal dignitärer från såväl UFC som Bellator och andra MMA-organisationer plus ett gäng berömda fighters. Bland dem fanns även en viss Ronda Rousey.

Rouseys närvaro under ceremonin tolkas nu av många som ett tecken på att hon kommer att göra comeback i oktagonen när UFC gör sitt storstilade återtåg till New York i november. Trion i studion ansåg det vara väldigt logiskt att Rousey, med sin stjärnstatus, skulle vara ett perfekt dragplåster när UFC 205 går av stapeln i Madison Square Garden den 12 november.

Vad tror du om Ronda Rouseys eventuella comeback? Vilka fighters skulle du vilja se under UFC 205?

Kategorier
NyheterRonda RouseySenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • freddie
  15 April 2016 at 08:39

  Va, när la hon av?måste jag missat även fast ja e rätt inbitet fan

 • pe ge
  16 April 2016 at 02:12

  Var i MSG senast i lördags.. Lär bli slutsålt oavsett om hon är med eller inte..

 • Svara