"Super" Sage Northcutt - en lämplig matchning för Teymur härnäst?

Sage Northcutts pappa förnekar en match mot Mickey Gall på UFC 205: “Sage hinner inte förbereda sig”

Efter vinsten över CM Punk på UFC 203 tog Mickey Gall micken och utmanade Sage Northcutt till en match på UFC 205 i New York. Efter rykten om att matchen är i görningen förnekar nu Northcutts pappa att mötet kommer bli av. 

mickey-gall

Mickey Gall (3-0) och Sage Northcutt (8-1) har mer gemensamt än att de är två unga UFC-förmågor – båda två fick sitt genombrott på TV-programmet “Dana White: Lookin’ For a Fight.” Medan Northcutt hunnit med att gå fyra matcher i UFC och vunnit en vann Gall i sitt andra framträdande i oktagonen på helgens UFC 203, då han besegrade CM Punk (0-1) i första ronden.

Efter vinsten utmanade Gall “Super” Sage Northcutt till en match som enligt många var logisk, inte minst Dana White som strax efter UFC 203 uppgav att han pratat med 20-åringens manager om mötet.

Journalisten Jonathan Shrager pratade med Northcutts pappa under dagen och fick då veta att sonen inte kommer kunna acceptera matchen, på grund av en rad olika anledningar:

 

När Shrager frågade om matchen kan bli av senare än UFC 205 den 12:e december, som enligt uppgifter var det tilltänkta datumet för mötet, var svaret lite otydligt. En sak som är säker är att Northcutt fortfarande är villig att tävla som welterviktare, något som spekulerats sätta stopp för en potentiell match mot Mickey Gall:

 

Vad tror ni, blir matchen mellan Sage Northcutt och Mickey Gall av?

Kategorier
Mickey GallNyheterRyktenSage NorthcuttSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Headown
  14 September 2016 at 04:21

  Jag tror att det bara är en tidsfråga innan dom får ihop denna matchning.

 • Headown
  14 September 2016 at 04:26

  Har länge sett fram mot avsnitt nummer 8 av “Looking for a fight”. “The tooth” var riktigt underhållande att se tillsammans med White och Serra, Din Thomas ersatte ju för att “The tooth” tydligen var för excentrisk och ville inte att vissa delar skulle få sändas för att han inte ville se dålig ut i tv. För min del hade jag gärna sett “The tooth” istället för Thomas, men det är som det är. Är det någon som har koll på varför avsnitt 8 dröjer så?

 • Val Venis
  14 September 2016 at 07:05

  Är det någon som vet vilken tid Zlatan & United lirar till helgen?

 • Johan
  14 September 2016 at 07:13

  Schaub får prata dom tillrätta…enligt honom har ju Gall ungefär 0% chans..
  Själv tror jag på en jämn match.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...