Se Conor McGregor flippa ur och bli förbannad när han kallas “interrim-mästare”

Conor McGregor är inte en man med få ord och därför är det ovanligt att se honom bli nästintill stum när han i en intervju förminskas till “interrim-mästare”.

Gareth A Davies som håller i intervju vill prata med Conor McGregor om hans kommande match mot mästaren Jose Aldo men vägrar att släppa ordet interrim när han pratar om The Notorious mästar-status. Irländaren, som fullständigt kokar när Davies trycker på ordet interrim, vägrar att kallas för någonting annat än mästare. McGregor är uppenbart förnärmad av tanken och idén att han är interrim-mästare och försöker genast hävda sig mot Davies påstående:

Just nu är jag Cage Warriors fjäderviktsvärldsmästare, jag är Cage Warriors lättviktsvärldsmästare och jag är UFC:s 145- fjäderviktsvärldsmästare. Han [Aldo] har ett, jag har ett. Du är bara lika bra som din senaste och hans senaste [är femton månader sedan]…. Vem är mästaren!? Vem är mästaren då?
Interrim… Ta bort interrim, det finns inget interrim. Jag är världsmästare, han är världsmästare. Vi kommer ta reda på vem som är den enade världsmästaren. Lägg inte på interrim, jag gillar det inte.

Det är dock inte bara Davies som gjort fel enligt McGregor. Reebok verkar också ha hamnat på McGregors dåliga sida efter att de skickat ny, “felstavad” utrustning till irländaren:

Reebok skickade över utrustning som sade “interrim-mästare” och jag sa ‘vafan gör interrim på mina kläder!?’. Jag kom dit, han [Aldo] gjorde det inte.

Se hela klippet med den upprörde McGregor i videon nedan.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorJose AldoSenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
8 Kommentarer
 • John
  13 November 2015 at 10:42

  Conor kommer bli förnedrad.

 • Jürgen
  13 November 2015 at 12:36

  I början var han rolig, nu märks det bara mer och mer att han är störd.

 • Good Guy
  13 November 2015 at 01:08

  Flippa ur? Bli förbannad? såg inget av de där, håller med honom, isåfall ingen av dem är champs, de kommer fightas och se vem som blir den riktiga champen så enkelt är det.

  Hoppas innerligt på Conor dock, älskar hans fysik och attityd, fysiken och något annat jag inte kan sätta fingret på påminner om Brad Pitts karaktär i Snatch.

  Jose Aldo är tråkig som fan, vägrar snacka engelska, har typ ingen personlighet.
  En champ ska vara spännande och inspirerande.

  • Erik Svanborg
   13 November 2015 at 01:19

   Clickbait…. Alla vill se Conor lacka ur.

   • Borgen
    13 November 2015 at 05:27

    Lugn som en filbunke. MMANytt som vanligt inspirerade av sin idol Aftonbladet… Börjar bli tröttsamt detta..

 • Agaujo
  13 November 2015 at 02:45

  Man får säga vad man vill om Conor men jag håller med honom. Han är alltid där när det väl är dags för match oavsett om han är skadad eller inte, därför tror jag att han vinner mot Aldo. Han har en annan mentalitet än de andra och försöker ALLTID att avsluta sina motståndare.

 • David
  13 November 2015 at 06:47

  Verkligheten stämmer inte alltid överens med ens ego.

 • FreeNickDiaz
  13 November 2015 at 07:03

  Om jag skulle beskriva Conors reaktion så skulle jag inte använda ordet ”flippa ur”. Han började inte precis skrika och kasta stolar runt sig.

 • Svara