Se polackens kaxiga utmaning till Emil Meek: “Möt mig eller släpp viking-namnet”

✅ Utmanar Emil Meek i UFC ✅ Skickar video på Meeks knockoutförlust ✅ "Du vet vad som hände sist..."

Den norske welterviktaren Emil “Valhalla” Meek (9-3,  NC) har utan tvekan skapat ett namn för sig själv i UFC, men det kommer med ett pris. Norrmannen har nu ett matchfacit på 1-1 i organisationen och även om han inte har någon match planerad så har hans namn kommit på tal.

Den polske UFC-fightern Salim “Grizzly” Touahri (10-2) har nu utfärdat en kaxig utmaning till Meek där han spelar på Meeks avbokade match mot Peter Sobotta samt “Valhallas” knockoutförlust Albert Odzimkowski.

Båda två kommer från förluster

Meek gjorde entré i UFC efter att ha knockat den forne UFC-toppfightern Rousimar Palhares i den första ronden på Venator FC. I sin UFC-debut ställdes han mot den erfarne och härdade kanadensaren Jordan Mein, och vann på enhälligt domslut i en övertygande prestation. Därefter ställdes han mot TUF-profilen Kamaru UsmanUFC Fight Night 124 och förlorade på enhälligt domslut efter att ha kontrollerats på marken. I Intervju med MMAnytt har Meek tidigare uttryckt en önskan om att möta Colby Covington, en fighter han ogillar personligt.

Touahri tog sig in i UFC med fem raka vinster bakom sig och ställdes mot TUF: Brazil-vinnaren Warlley Alves på UFC Fight Night 118 i en match som polacken förlorade på domslut. Meek har ännu inte kommenterat Touahris utmaning.

Vill du se welterviktarna mötas?

Kategorier
Emil MeekSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...