Se poster och matchkort för UFC: Beijing

✅ UFC har nu släppt den officiella postern för debuten i Kinas huvudstad ✅Tungviktarna Curtis Blaydes och Francis Ngannou kolliderar i UFC: Beijing

UFC gjorde i år en historisk debut i Rysslands huvudstad Moskva, och kommer att fortsätta på liknande spår. Organisationen kommer än en gång att inta huvudstaden av en världsjätte, när de debuterar i Kinas huvudstad Peking med UFC: Beijing den 24:e november.

En officiell poster släpptes nyligen för galan, som kan ses nedan.

Tungviktarna Francis Ngannou och Curtis Blaydes möts i en returmatch i huvudmatchen. Blaydes tog den första matchen mot Ngannou på kort notis och förlorade på teknisk knockout via läkarstopp mellan den andra och tredje ronden. Sedan dess är dock Blaydes obesegrad med en No Contest med fem segrar i UFC. I sin pågående vinstsvit har Blaydes besegrat bland andra Aleksei Oleinik och Alistair Overeem.

Ngannou vann sex raka matcher i UFC för att säkra en titelchans i organisationen. Titelmatchen mot Stipe Miocic slutade dock i förödande förlust för Ngannou, som blev dominerad i fem ronder. Därefter förlorade han ett enhälligt domslut mot Derick Lewis i en av de mest händelsefattiga matcherna på flera år.

Utöver det kommer dessutom flugviktaren Yanan Wu att välkomna amerikanskan Shana Dobson på kinesisk mark, likaså tungviktaren Yaozon Hu, som möter ännu en amerikan: Rashad Coulter.

Matchkortet för galan håller fortfarande på att ta form, men det tillfälliga finns nedan.

Vem vinner returmatchen mellan Ngannou och Blaydes?

Tillfälligt matchkort:

  • Tungvikt: Curtis Blaydes vs. Francis Ngannou
  • Flugvikt: Shana Dobson vs. Yanan Wu
  • Tungvikt: Yaozong Hu vs. Rashad Coulter
  • Stråvikt: Yan Xiaonan vs. Syuri Kondo

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...