Se presskonferensen efter UFC 257 – live här på MMAnytt!

✔ Hör vad Dana White hade att säga efter de överraskande resultaten!

UFC 257 gick nyss av stapeln från Fight Island, Abu Dhabi. Megastjärnan Conor McGregor återvände för en returmatch mot publikfavoriten Dustin Poirier i galans huvudevenemang. Dessutom möttes Dan Hooker och Michael Chandler i en explosiv lättviktsmatch i den delade huvudmatchen.

Den första ronden av huvudmatchen var relativt jämn, där McGregor pressade framåt och tog sig upp från en kort tid på marken. I den andra ronden började Poirier hitta sin rytm och fick resultat från sina bensparkar. Poirier höjde tempot och svärmade McGregor med slag mot buren som sänkte irländaren. Med ett par slag på marken satte Poirier pricken över i:t i sin seger, då domare Herb Dean stoppade matchen.

För den forne Bellator-mästaren Chandler kunde UFC-debuten inte ha varit mer lyckad. Efter att ha pressat framåt intensivt träffade Chandler med en rak höger mot kroppen och sedan en vänsterkrok som sänkte Hooker. Chandler följde upp med en vild slagserie som tvingade domaren Marc Goddard att stoppa matchen – succédebuten var ett faktum!

Se fullständiga resultat och vad alla fighters hade att säga efter galan i videon nedan!


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


HETAST JUST NU


UFC 257: presskonferens


Extern annonslänk > Betta på UFC 257: McGregor Vs Poirier II – se de senaste oddsen här! 18+ gäller.


💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara