Se Ronda Rousey lära ut armlås som gästvärd för SportsCenter

Ronda Rousey gjorde sitt bästa för att lära programledaren för det populära TV-programet ett armlås men lyckades inte riktigt.

I veckan stod det klart att Ronda Rousey (12-0) bryter mark ännu en gång då hon får äran att som första kvinnliga idrottare agera gästvärd för ESPN:s populära sportprogram SportsCenter. “Debuten” var igår och även fast det i stort gick bra lyckades hon förvånande nog inte lära ut sitt signaturarmlås.

För att vara helt rättvis hade det snarare med programledarnas bristande erfarenhet än Rouseys egenskaper som tränare att göra, eller vad säger ni? Se klippet nedan:

https://www.youtube.com/watch?t=17&v=vA5DItewA-E

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterRonda RouseySenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara