Se titelutmanaren Germaine de Randamie avsluta Anna Elmose med brutala knän

Den åttonde maj 2016 gick UFC Fight Night 87: Overeem vs. Arlovski av stapeln i Rotterdam, Holland. På huvudkortet ställdes hemmafavoriten Germaine de Randamie (6-3) mot danskan Anna Elmose (3-2), en match som slutade redan i första ronden efter ett gäng hårda knän från den tidigare kick – och thaiboxningsvärldsmästaren.

Återupplev matchen i videon nedan!

https://www.youtube.com/watch?v=4SGkZmnMZTs

 

Holländskan har en stor match framför sig under nästa månads UFC 208: Holm vs. De Randamie, där hon kommer göra upp mot Holly Holm (10-2) om UFC:s första kvinnliga fjäderviktsbälte.

Vem har du som vinnare på UFC 208?

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Germaine de RandamieGratismatchRekommenderatSenaste NyttUFCVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
6 Kommentarer
 • Wally Johnson
  14 January 2017 at 09:53

  Fjädervikt är det väl?

  • Ashah Tafari
   14 January 2017 at 10:25

   Hehe ibland tänker man en sak och skriver en annan. Du har förstås helt rätt :)

   • Wally Johnson
    14 January 2017 at 10:55

    As a stoner I always gotta double check haha. Så sjuka saker man läst ibland, skakat på huvudet och läst det rätt.

    Vad tror du förresten om den nya divisionen? Justine oundviklig mästare?

    • Batman
     14 January 2017 at 11:00

     Inte det kommande året i alla fall. Justine lär nog bli avstängd minst ett år efter det positiva dopingprovet som hon lämnade nyligen.

    • Ashah Tafari
     14 January 2017 at 11:08

     Haha ;)

     Som Batman säger lär hon ju bli avstängd åtminstone året ut, så blir nog någon av Holm eller De Randamie som regerar ett tag. Har lite svårt att bli taggad till denna titelmatch eftersom det bara känns som att två bantamviktare möts och slipper cutta de sista 10 lbs. Och ingen av dem är ju just nu i position att utmana om titeln i bantamvikt.

     Med det sagt kan mycket hända under året och som med alla andra divisioner kommer djupet allteftersom. Vi får se hur det blir, men det enda hotet Cyborg har är USADA i dagsläget.

     • sepenoob
      15 January 2017 at 03:24

      Om djupet inte existerar då? ?

  Svara