Se UFC on FOX 18: Johnson vs Bader On Demand

UFC on FOX 18 går under natten till söndag av stapeln i Prudential Center i Newark, New Jersey. Huvudmatchen är elätt tungviktsmöte mellan Anthony Johnson och Ryan Bader och i den delade huvudmatchen möts Josh Barnett och Ben Rothwell i tungvikt.

Har du inte någon möjlighet att se galan LIVE? Inga problem, hela galan går att se On Demand gratis på UFC Fight Pass och Viaplay. UFC Fight Pass går att testa gratis i 7 dagar medan Viaplay är helt gratis tills vidare.

Vad gäller huvudkortet så går det endast att se On Demand på Viaplay. OBS!! Gällande Viaplay så kan du sätta igång galan från start i upp till fyra timmar från kl 02.00.

Du kan som senast se huvudkortet från start klockan 06.00. Om du sätter igång sändningen klockan 07.00 så kommer du istället ha möjlighet att börja titta en timme in i sändningen. När sändningen är slut finns det ej längre någon möjlighet att se huvudkortet On Demand på Viaplay. Det finns sedan ej något lagligt sätt för oss svenskar att se huvudkortsmatcherna.

Vad gäller underkortet så går det som alltid endast att se dessa matcher på UFC Fight Pass. För första tre matcherna gäller denna länk och för de sista sex underkortsmatcherna gäller den här länken. Alla underkortsmatcherna går att se omgående.

Huvudkort (Omgående efter start 02.00)

(* Viaplay går att se från start senast kl 06.00 och sedan försvinner möjligheten då sändningen kontinuerligt tas bort.)


Lätt tungvikt: #2 Anthony Johnson vs. Ryan Bader #4


Tungvikt: #8 Josh Barnett vs. Ben Rothwell #7


Bantamvikt: #15 Iuri Alcantara vs. Jimmie Rivera


Weltervikt: Sage Northcutt vs. Bryan Barberena

Underkort (Omgående efter start 23.00)


Weltervikt: #10 Tarec Saffiedine vs. Jake Ellenberger


Lättvikt: Olivier Aubin-Mercier vs. Diego Ferreira


Mellanvikt: Rafael Natal vs. Kevin Casey


Flugvikt: #9 Dustin Ortiz vs. Wilson Reis #12


Weltervikt: George Sullivan vs. Alexander Yakovlev


Bantamvikt: Alex Caceres vs. Masio Fullen

Underkort (Omgående efter start 21.30)


Weltervikt: Matt Dwyer vs. Randy Brown


Fjädervikt: Damon Jackson vs. Levan Makashvili


Lättvikt: Tony Martin vs. Felipe Olivieri

Är du osäker på hur du ser UFC-galor så kan du läsa mer detaljerat här. I guiden finns även ett schema på alla planerade UFC-galor under året.

Kategorier
ExklusivtSenaste NyttUFCVideo
3 Kommentarer
 • Sebastian
  30 January 2016 at 02:42

  Går det verkligen att se galorna efter dom gått på viaplay? fungerar inte för mig

  • Christoffer Esping
   30 January 2016 at 05:22

   Ja du kan när huvudkortet slutar spola tillbaka och se från början. 4 timmar efter huvudkortets start så sätter en eftersändning igång och galan tas då bort kontinuerligt.

  • Delgada
   30 January 2016 at 08:43

   Ja, på xbox och dator i alla fall. Det går inte spola tillbaka på mobila enheter av någon anledning och det är ju helt värdelöst eftersom många antagligen tittar via chromecast.

   Förra galan strulade att spola tillbaka på xbox för mig, men det ska gå, det kanske bara var jag som som inte fattade hur det fungerar.

  Svara