Se UFC:s två nya promos inför sommarens UFC 189

Den benämns som UFC:s mest hypade match någonsin och under helgens UFC 188 visade man för första gången två promos som verkligen lever upp till sammanhanget. 

Det kan vara bland det bästa vi sett UFC prestera vad gäller hype inför galor. Jose Aldo (25-1) försvarar än en gång sitt bälte i huvudmatchen på sommarens UFC 189 den elfte juli. Galan äger rum i Las Vegas, Nevada. Om fjäderviktsklassen behövde en frisk vind har den fått just det med ankomsten av Conor McGregor. Irländaren har verkligen gjort ett namn för sig på relativt kort tid inom organisationen och utmanar den brasilianska mästaren om dryga månaden.

Under helgens UFC 188 släppte man två minst sagt häftiga promos inför galan varav den ena, “Rule The World”, diskutabelt kan vara en av de bästa på ett väldigt bra tag. De innefattar båda två en rad kontroversiella händelser från den omsusade pressturnén inför UFC 189 och såvida man inte är gjord av sten är det svårt att vänta i nästan 30 dagar tills Aldo och McGregor äntligen möts i oktagonen.

https://www.youtube.com/watch?v=rvj7hU4Bieo

https://www.youtube.com/watch?v=KH1S3Li7Lzk

Kategorier
Conor McGregorJose AldoNyheterSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Äkta
  15 June 2015 at 04:29

  ufcs bästa match genom tiderna…Deras stand up teknik kommer bli mmas bästa stand teknik fight.

 • Eric
  15 June 2015 at 07:19

  Det kommer helt klart bli en bra match! Vågar inte gissa på vem som vinner, men håller helt klart på Aldo.
  Kan däremot inte sluta förundras över UFC’s hyckleri, med prat om hur man ska bete sig, code of conduct och sen gör dom trailers fulla med raka motsatsen. Varje gång.

 • Svara