Sean O’Malley missnöjd med kommenteringen – Daniel Cormier svarar

✔ "Vad har du för fight-IQ?"

Den stigande superstjärnan Sean O’Malley är nu den senaste att kritisera den forne dubbelmästaren och nuvarande UFC-kommentatorn Daniel Cormier.

Cormiers kommentering har kommit under kritik de senaste dagarna. Inför UFC 269 var det den forne bantamviktsmästaren Dominick Cruz, som för övrigt också kommenterar UFC-galor, som hade ett och annat att säga om Cormiers kommentering.

– När det kommer till [Cormier] så brukar jag stänga av ljudet. Jag älskar “DC”, han är min vän, men av min erfarenhet så gör han inte sin hemläxa. Han vill gå in och gå ut, få jobbet gjort, tjäna sina pengar.

Herrarna möttes ansikte mot ansikte för att diskutera Cormiers kommentering och sättet som Cruz uttalade sig på.

Endast ett par dagar senare var Cormiers kommentering återigen på tal. O’Malley mötte den högt rankade brasilianaren Raulin Paiva på UFC 269 i helgen i vad om blev en kortvarig match.

O’Malley tog snabbt kommandot och avslutade Paiva via TKO redan i den första ronden i ännu en strålande insats.HETAST JUST NU


Sean O’Malley till Daniel Cormier: “Vad snackar du om, killen?”

På presskonferensen efter galan talade O’Malley med pressen. Givetvis var bantamviktaren nöjd med sin insats men han riktade sedan skarp kritik mot Cormiers kommentering i föregående match mot Kris Moutinho.

– Jag vill tacka mig själv för att jag tittade på klockan och såg hur mycket tid som var kvar, sade O’Malley på presskonferensen efter UFC 269. Eftersom vissa (Daniel Cormier) under min förra match sa typ: “Åh herregud, han tittar på klockan!” Vad snackar du om, killen? Ja, jag kommer titta på klockan. Om had inte hade tittat på klockan så hade jag inte vetat hur mycket tid som var kvar.

– Jag träffar med en hård smäll, vet inte hur mycket tid jag har kvar. Jag måste veta; “Ska jag tömma min tank och försöka avsluta denna snubben? Eller ska jag vänta och spara resten av min energi?”

– Det störde mig att han fortsatte ta upp det. “Åh han tittade på klockan!” Killen är en dubbelmästare. Vad har du för fight-IQ? Tror du Lebron James kommer driva bollen ner för planen och inte titta på klockan? Amatör.

O’Malley erkände dock sedan att kommentering är väldigt svårt och något han själv inte skulle kunna göra.

Cormier besvarade sedan frågor på sociala medier och tog upp O’Malleys kritik.

– Han har varit väldigt respektfull så jag fattar inte att han inte berättade för mig. Han är en bra kille. Jag vet inte vad det är för vibbar jag ger dessa killar att de inte kan berätta vad de känner för mig när de träffar mig. Jag är öppen.

Det är tydligt att både Cruz och O’Malley inte har något personligt mot Cormier men konstruktiv kritik om kommentering bör alltid vara välkommet.

 


Missa inte: UFC 269: Dustin Poirier vs. Charles Oliveira – Fullständiga resultat och höjdpunkter


Speltips inför UFC Vegas 45: Derrick Lewis vs. Chris Daukaus

Nästa helg blir det dags för ett laddat tungviktsmöte då knockout-stjärnan Derrick Lewis tar sig an Chris Daukus i huvudmatchen på UFC Vegas 45.

Daukaus rider just nu en vinstsvit på fem vinster – alla brutala knockar tidigt i matcherna!

Lewis å andra sidan förlorade precis mot Ciryl Gane i en interimtitelmatch. Med 20 knockar i 25 vinster är en knock alltid en möjlighet med denna fighter. MMA-fans borde alltså inte förvänta sig ett domslut i huvudmatchen, utan en knock är rentav garanterad!

Oddsen ser riktigt bra ut inför helgens match. Såhär ser det ut på MMAnytts samarbetspartner Betsafe:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttUFC

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...