Sean Spencer möter nykomlingen Drew Dober på finalen av The Ultimate Fighter 18

Den amerikanske welterviktaren Sean Spencer.

Med endast tio dagar kvar innan galan så blev en ersättare nyligen klar för att möta Sean Spencer på finalen av The Ultimate Fighter 18.

Det blev för ett tag sedan känt att Sergio Moraes på grund av en skada tvingats dra sig ur sin match mot Sean Spencer (10-2) på finalen av The Ultimate Fighter 18. Nu med tio dagar kvar har det blivit klart att nykomlingen Drew Dober (13-4) ställer upp på kort varsel för att möta Spencer. Dober tävlar vanligtvis i lättvikt men var villig att ta matchen en viktklass ovan sin vanliga.

Sean Spencer gjorde även han sin UFC-debut på kort notis en viktklass ovan sin vanliga; i mellanvikt. Efter bland annat en seger över Joseph DailyBellator 62 kontrakterades Spencer för att möta Rafael NatalUFC on FOX 6, och ersatte en skadad Magnus Cedenblad. Matchen gick inte Spencers väg, som fick klappa ut till en armtriangel i den tredje ronden. I sin senaste match i oktagonen slog Spencer Yuri Villefort via domslut på UFC Fight Night 28.

Nykomlingen Drew Dober är en grappler som debuterade år 2009 och har tagit hem åtta av sina tretton vinster på submission. Amerikanen har tävlat framgångsrikt i Victory Fighting Championship och har slagit bland andra veteranen Sean Wilson och senast forne UFC-fightern TJ O’Brien via submission.

Finalen av The Ultimate Fighter 18 går av stapeln den 30:e på Mandalay Bay Events Center i Las Vegas. Huvudmatchen består av ett tredje möte mellan lättviktarna Nate Diaz och Gray Maynard.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
UFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...