Senaste nytt: Antônio “Bigfoot” Silva har blivit free agent

Den brasilianske tungviktaren Antônio “Bigfoot” Silvas tid i UFC är över då han och UFC gemensamt har bestämt att gå skilda vägar.

Efter 11 matcher i oktagonen är det nu dags för Antônio “Bigfoot” Silva (19-10, 1 NC) att lämna UFC, berättar en ur Silvas team för MMA Junkie. Han har inte haft någon lyckosam karriär i oktagonen med endast tre vinster, varav en var under de senaste åtta matcherna.

Dessutom blev den oavgjorda matchen mot Mark Hunt (12-11-1) på UFC Fight Night 33 i december 2013 en “no contest” efter att han flaggades för doping. Den matchen var en av kandidaterna för Fight of the Year. Hans UFC-karriär började dock bättre än den slutade. Efter att ha förlorat via TKO mot Cain Velasquez (14-2) vann han två matcher i rad mot Travis Browne (18-5-1) och Alistair Overeem (41-15, 1 NC) innan det började gå utför för honom.

Men det lär inte bli någon pension för honom nu, om man får tro det som hans manager Alex Davis sade till MMA Junkie efter förlusten mot Roy Nelson (22-13) förra månaden, som var det som avgjorde hans framtid i UFC. Det finns fler alternativ kvar.

“I think ‘Bigfoot’ will probably be out of the UFC and probably go to Rizin (FF) or Russia.”

Var hoppas du att han hamnar någonstans nu?

Foto: Buda Mendes/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Antonio "Bigfoot" SilvaNyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel
2 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  22 October 2016 at 08:03

  Hoppas att han lägger av bara.

 • Picknickname
  23 October 2016 at 01:01

  Har gillat Silva i divisionen som en som kan skrälla. Men tyvärr har han sett ut som allt annat än en sådan senaste tiden. Har aldrig sett honom som en top fighter även om skrällarna varit där så jag hoppas nog han lägger av efter detta besked… kanske kan hans skrällar dock bringa honom lite mer stålar i en annan organisation!?

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...