Senaste nytt: Lina Länsberg klar för ny match

Lina Länsberg har nu skrivit på kontraktet för nästa match.

Redline-fightern Lina Länsberg (6-2) gjorde UFC-debut med oddsen emot sig, då hon tog sig an den fruktade brasilianskan Cris Cyborg (17-1, 1 NC) i huvudmatchen på UFC Fight Night 95: Cyborg vs. Länsberg i Brasilien.

Efter den hårda förlusten har 34-åringen nu sin nästa match i oktagonen klar för sig, något hon nyligen delade med sig av via Instagram.

Papers signed! Stay tuned… #ufc #mma #wmma #redlinetc #sweden

A post shared by Lina Länsberg (@linalansberg) on

Länsberg har tidigare uttryckt en vilja att möta amerikanskan Leslie Smith (9-7-1), som för närvarande är rankad på 15:e plats i den kvinnliga bantamvikten med ett matchfacit på 3-3 i oktagonen.

Vem tror ni hon möter?

Omslagsbild: MMAjunkie

Kategorier
Lina LänsbergNyheterRekommenderatSenaste NyttSvenska NyheterUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
3 Kommentarer
 • Pierre Persson
  14 January 2017 at 09:17

  Spännande vem det kan vara.
  Hoppas och tror på Smith.

 • Frantic
  14 January 2017 at 10:46

  Beror på vilken viktklass hon kommer gå i… Så mina gissningar blir:

  Heather Jo Clark eller Veronica Macedo

 • Batman
  14 January 2017 at 11:08

  Hoppas på en “enklare” fight och en bra matchning där Linas stand-up teknik passar bra. Viktigt att hon tar en vinst i den här fighten! Jag tror att Lina kan ha en bra framtid i UFC! Varför inte topp 10 i 135 innan året är slut?

 • Svara