Skrällarnas skräll eller idioti?

Khabib Nurmagomedov 1.10 möter den sent inhoppade debutanten Darrell Horcher 7.50 på UFC on FOX 19 i helgen och han kan bli rejält slaktad och det är något som oddsen pekar på. Har Horcher någon chans över huvud taget eller kan han skrälla?

Oddsen talar sitt tydliga språk: Darrell Horcher (13-1) kommer inte ha en chans mot Khabib Nurmagomedov (22-0) på helgens UFC on FOX 19 i Tampa, Florida. Nykomlingen har oddset 7.50 medan Nurmagomedov har 1.10 på Ohmbet och det är ganska tydligt vem som har övertaget.

Den #2-rankade ryssen har ett helt perfekt fight record medan Horchers fight record bleknar totalt. Horcher kan ha tagit på sig en alldeles för stor utmaning och ser man till oddsen kommer han att bli slaktad. Men någonstans borde det finnas någon chans för honom, eller?

Varför så höga odds?

Det är inga små odds vi snackar om här! Om Horcher vinner så vinner man en hel del på sina satsade pengar. Är inte matchen jämn någonstans? Ett frågetecken är Nurmagomedovs långa avbrott på två år, ett avbrott som berodde på skador. Under tiden har Horcher hållit igång och skaffat sig mer erfarenhet och vunnit fyra matcher.

Den långa tiden sedan Nurmagomedovs senaste match och skadorna borde göra att Horcher har en liten chans att kunna vinna matchen. På papperet har Horcher inte någon chans men vi har ju sett skrällar tidigare.

Tror ni själva att Darrell Horcher har någon chans alls mot ryssen?

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
Khabib NurmagomedovNyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel
4 Kommentarer
 • Johan
  14 April 2016 at 09:41

  Tror på runt 12% chans :)

 • dagasa
  15 April 2016 at 12:59

  Satsat 700 på darrell??

 • Jens ☠
  15 April 2016 at 06:14

  Satsade 1000kr på darrell.

 • Bongo
  16 April 2016 at 05:23

  Khabib är hungrig och kommer till och med avsluta sin motståndare.

 • Svara