Snabb notis: UFC 94 på Anytime

anytime
Tänkte bara informera er, våra kära läsare, om att ni om ni orkar sitta uppe kan se UFC 94TV4 Anytime. Matchen kommer också gå på TV4 Sport, men jag är inte helt säker på hur många det är som sitter på kanalpaket som innehåller sådana lyxkanaler.

Sändningarna börjar 04.00, så ni har väl att välja på, antingen sova en stund och ställa en klocka, koka en stor kanna kaffe och sitta uppe och vänta, eller göra som jag valde att göra för ett tag sen, gå på krogen med ett par polare, dra i sig lite nattmat , maka sig väg mot nattbussen och komma hem precis i tid för att sändningarna sparkas igång. Det sista alternativet rekommenderas dock inte om ni hade tänkt se hela galan, särskilt inte om ni är lite känsliga mot det där med betongkeps.

Jag själv vet inte hur det blir, troligtvis kommer jag ockupera flickvännens soffa hela natten och sitta och skrika ensam i någon IRC-kanal eller spamma en MSN-ruta. Men, nu vet ni iaf hur landet ligger när det gäller sändningarna. TV4 Sport brukar vara bra på att köra repriser ett par helger i sträck (inatt kör de en repris på UFC 93, vid 02.00 om du missade det förra helgen, eller sändningen helgen före det), så det är ingen fara om man inte orkar vara uppe.

Oh – om någon kollar sändningen via TV4 Anytime – kan inte ni hojta till och säga vilka det är som kommenterar?

Kategorier
UFC
16 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...