Snabbast utsålda galan någonsin i UFC

Georges St. Pierre vs Matt SerraUFC har nu meddelat att alla biljetter för UFC83 är slutsålda. Galan är planerad att äga rum den 19 april i Kanada. Detta är den första galan i Kanada och intresset verkar enormt. UFC-vdn Dana White sa i en presskonferans “Mer än 13.000 biljetter såldes de första 24 timmarna från UFC Fight Club förhandsförsäljning”

Faktum är att försäljningen via UFC Fight Club gick så snabbt att dom var tvungna att stoppa en del biljetter så det åtminstone skulle finnas några kvar när försäljningen kom igång på Ticketmaster på fredagen. Detta resulterade i att alla biljetterna såldes slut nästan direkt när fredagen väl kom.

Dana White fortsatte också att säga “Jag är lycklig över att kunna meddela att detta evenemang är totalt slutsålt, och det snabbaste i UFCs historia. Så man kan med säkerhet säga att vi definitivt kommer återvända till Kanada efter detta event”.

Totalt såldes strax över 21.000 biljetter. Då kommer egentligen frågan, var det UFC i sig som drog så mycket folk eller var det den kanadensiska fightern Georges St. Pierres andra match om bältet mot Matt Serra som lockar.

Kategorier
UFC

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...