Stanislav Nedkov och sex fighters till har blivit släppta från UFC

Stanislav Nedkov under invägningen inför UFC on FOX 14 i Stockholm.

Hela sju fighters har fått sina kontrakt rivna från organisationen vilket meddelades under tisdagskvällen.

Svensken Hamid ”Akira” Corassani (12-6, 1 nc) som meddelade efter sin knockout förlust mot Sam Sicilia under UFC:s senaste besök i Stockholm att han lägger handskarna på hyllan är en utav de sju utövare som blivit av med sitt kontrakt, vilket dock kvittar för Akira.

De resterande sex fighters som blivit släppta från UFC är Brian Bowles, Stanislav Nedkov, Humberto Brown, Rodolfo Rubio, Juan Manuel Puig och Tim Gorman.

Brian Bowles (10-3) som senast sågs i oktagonen mot George Roop för två år sedan då han förlorade via TKO i den andra ronden. Efter matchen så testade han positivt för förhöjda testosteron nivåer och vart avstängd i nio månader. I januari däremot åkte han fast för droginnehav med avsikt för att sälja. Metamfetamin och marijuana hittades packat och klart för att säljas i hans lägenhet. Den forne WEC:s bantamviktsmästare avslutar sin UFC-sejour med ett facit på 2-2.

Stanislav Nedkov (12-2, 1 nc) som senast gick match mot Nikita Krylov i januari när UFC besökte Stockholm under UFC on FOX 14. En match som han förlorade i den första ronden via en giljotin. Nedkov vann sin UFC-debut mot Luiz Cane via TKO men efter det har det gått mindre bra för bulgaren. Han fick se sig besegrad mot Thiago Silva (matchen blev sedan tilldömd till en No Contest), Tom Watson och som sagt Nikita Krylov vilket har lett till ett klippt kontrakt.

TUF-veteranerna Humberto Brown (4-5) och Rodolfo Rubio (12-7) fick en chans var i organisationen men efter att inte ha lyckats vinna sina debuter fick de inte en till chans. Tim Gorman (9-4) och Juan Manuel Puig (11-4) fick två chanser var men ingen lyckades segra och nu får även dom hitta ett nytt hem.

Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • Kenny Starfighter
  4 March 2015 at 06:23

  Har helt missat att Bowles åkt dit för droginnehav

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...