Steven Siler möter Darren Elkins på UFC 154

En fjäderviktsmatch mellan Ultimate Fighter-deltagaren Steven Siler och före detta lättviktaren Darren Elkins har nyligen annonserats, och förväntas äga rum på UFC 154: St. Pierre vs Condit. Det är källor nära till Siler som bekräftat matchningen för MMA Weekly.

Siler var en av deltagarna i den 14:e säsongen av The Ultimate Fighter, men förlorade redan i kvartsfinalen via en knockout signerat säsongens vinnare Diego Brandao, endast 30 sekunder in i den första ronden. Han fick dock en chans att visa vad han verkligen går för, och ställdes mot sveriges egna Akira Corassani, som senare var tvungen att dra sig ur matchen på grund av en skada. Siler mötte istället Josh Clopton som han besegrade via ett enhälligt domslut, och har nu vunnit tre raka matcher i organisationen. Han segrade senast mot Joey Gambino, som tvingades klappa till en giljotin i den första ronden på UFC on FX: Maynard vs. Guida.

Hans motståndare inledde sin MMA-karriär som lättvitkare, men gick ner till fjädervikt och lyckades besegra Michihiro Omigawa via domslut i sin nya viktklass på UFC 131. Även Elkins har vunnit tre raka matcher i UFC, och besegrade senast ingen mindre än Diego Brandao på UFC 146, även den vinsten kom via ett enhälligt domslut.

Fjäderviktarna möts nu på UFC 154, den 17:e november i Montreal, Kanada.

Kategorier
UFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
En kommentar
 • Armin Siggesjö
  2 October 2012 at 07:22

  Riktigt intressant matchup!

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...