Foto: Rigel Salazar-Ag Fight/MMAnytt

Stipe Miocic söker rematch mot Daniel Cormier

✅Får svar från "DC" ✅"Fick inte en chans att säga det i buren" ✅ Slog rekord för flest antal titelförsvar i tungvikt

Skrällen från UFC 226, där lätt tungviktsmästaren Daniel Cormier knockade tungviktsmästaren Stipe Miocic redan i den första ronden, har nu hunnit lägga sig. Det var ett något oväntat resultat, särskilt med tanke på Cormiers bakgrund i brottning, medan Miocic avslutat alla utom fem segrar på knockout.

Miocic lämnade buren snabbt utan något tal men har nu öppnat upp om förlusten – och har tagit det på ett av de bästa möjliga sätten. I ett uttalande på Twitter ber Miocic ödmjukt om en returmatch och menar på att motgången endast motiverat honom.

Motståndaren Cormier bemötte utmaningen på nobelt sätt, dock utan att direkt svara på om han är öppen för returmatchen.

Framtiden för UFCs tungviktsbälte är oklart. Det blev tydligt att Brock Lesnar kommer återvända för att utmana om titeln, men det kommer inte kunna sker förrän 2019, vilket öppnar för möjlighet till en returmatch mellan Cormier och Miocic innan dess.

Vem hade vunnit ett returmöte mellan Cormier och Miocic?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...