Stjärnskottet Petr Yan utan motstånd på UFC: Moskva

✅Nu har en skada satt tillfälligt stopp för den glödheta ryssens andra UFC-match ✅Vann UFC-debuten på knockout i första ronden ✅Vem borde ersätta mot "No Mercy"

En av de största vinnarna från UFC Fight Night 132 i Singapore var ryssen Petr “No Mercy” Yan (9-1), som knockade den rutinerade japanen Teruto Ishihara redan i den första ronden. Han har sedan dess bokats för match på hemmaplan under UFC Fight Night 136 i Moskva, UFCs debut i Ryssland. Den tilltänkta motståndaren var den erfarne brassen Douglas Andrade (25-2), som tar sig in i matchen med en seger över Marlon Vera i bagaget.

Nu har dock de planerna ändrats, då Yan påstår via Twitter att Andrade tvingats dra sig ur på grund av skada.

Varken Andrade eller UFC har kommenterat påståendet i dagsläget.

När Yan debuterade i UFC ansågs han vara en av de bästa bantamviktarna utanför UFC. Han blev mästare i ACB efter att ha slagit Magomed Magomedov via domslut, och hann med ett titelförsvar mot Matheus Matto innan UFC-debuten.

Det finns gott om potentiella ersättare för Andrade, men Yan ryktas vara en av mest undvikna i divisionen, vilket inte bådar gott vad gäller att hitta ny motståndare.

 

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...