Stjärnskottet Petr Yan utan motstånd på UFC: Moskva

✅Nu har en skada satt tillfälligt stopp för den glödheta ryssens andra UFC-match ✅Vann UFC-debuten på knockout i första ronden ✅Vem borde ersätta mot "No Mercy"

En av de största vinnarna från UFC Fight Night 132 i Singapore var ryssen Petr “No Mercy” Yan (9-1), som knockade den rutinerade japanen Teruto Ishihara redan i den första ronden. Han har sedan dess bokats för match på hemmaplan under UFC Fight Night 136 i Moskva, UFCs debut i Ryssland. Den tilltänkta motståndaren var den erfarne brassen Douglas Andrade (25-2), som tar sig in i matchen med en seger över Marlon Vera i bagaget.

Nu har dock de planerna ändrats, då Yan påstår via Twitter att Andrade tvingats dra sig ur på grund av skada.

Varken Andrade eller UFC har kommenterat påståendet i dagsläget.

När Yan debuterade i UFC ansågs han vara en av de bästa bantamviktarna utanför UFC. Han blev mästare i ACB efter att ha slagit Magomed Magomedov via domslut, och hann med ett titelförsvar mot Matheus Matto innan UFC-debuten.

Det finns gott om potentiella ersättare för Andrade, men Yan ryktas vara en av mest undvikna i divisionen, vilket inte bådar gott vad gäller att hitta ny motståndare.

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...