Svenska bandet Badpojken har släppt hyllningslåt till Conor McGregor

De låg bakom förra årets stora sommarplåga “Johnny G (The Guidetti Song)” som hyllade John Guidetti, fixstjärnan i det svenska U21-landslaget. Nu har det svenska bandet Badpojken släppt ännu en hyllningslåt till en annan idrottsstjärna. Den irländske UFC-mästaren Conor McGregor.

Det är tveksamt om nyheten har hunnit nå fram till Conor McGregor ännu eftersom låten fortfarande är så pass färsk som den är. Men det svenska bandet Badpojken, bestående av musikproducenten Fredrik Andersson samt musikern och låtskrivaren Michael Saxell, har förärat den irländske UFC-fightern och fjäderviktsmästaren en helt egen hyllningslåt. Hyllningsverket heter “All Notorious (Like McGregor)” och finns tillgänglig på såväl Spotify som YouTube. Låtens titel syftar givetvis på McGregors fighternamn “The Notorious”.

Det är inte första gången som Badpojken släpper en låt som hyllar en framgångsrik idrottsman. Förra sommaren gjorde det svenska U21-landslaget stor succé när man vann EM-guld. Då blev John Guidetti stor hjälte vilket inspirerade Badpojken till att skriva en hyllningslåt till Guidetti. Resultatet blev förra årets stora sommarplåga “Johnny G (The Guidetti Song)”.

När det nu börjar bli dags för UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor att möta Rafael dos Anjos i en titelmatch i lättvikt har den skäggige irländaren blivit förärad en låt av och med Badpojken. “All Notorious (Like McGregor)” är fortfarande helt färsk och det är därför ganska förståeligt om den ännu inte har nått Conor McGregors öron. Huruvida låten kommer att hjälpa McGregor till seger i fighten mot dos Anjos är givetvis svårt att sia om. Vi på MMAnytt vill givetvis hjälpa till att sprida låten. Varsågod! Här har du den!

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Conor McGregorNyheterRafael Dos AnjosRoliga VideosSenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...