Team Alpha Males tränare: “UFC missar inte chansen att boka ‘Dillashaw vs. Faber'”

Enligt Team Alpha Males BJJ-tränare är möjligheten för en match mellan T.J Dillashaw och Urijah Faber alltför lockande för att inte boka matchen.

T.J Dillashaw (12-2) lämnade Team Alpha Male för Elevation Fight TeamUrijah Faber (32-8) är inte glad och plötsligt har båda ändrat ton och öppnat upp för en match de två emellan. Vid det här laget är de flesta medvetna om situationen rörande det Sacramento-baserade gymmet.

Medan många vill se en match mellan bantamviktsmästaren Dillashaw och Faber står ett par hinder i vägen för att densamma ska bli verklighet. Kanske främst då båda har motståndare bokade två till tre månader i framtiden – medan Faber möter Frankie Saenz (11-2) på UFC 194 försvarar Dillashaw sitt bälte mot den före detta mästaren Dominick Cruz (20-1) i början av nästa år.

I en intervju med Sherdog berättade Team Alpha Males BJJ-tränare Fabio Prado att möjligheten för att hypa en supermatch helt enkelt är för bra för att UFC ska missa.

“I don’t see the UFC losing that amazing opportunity to use all this hype to promote such a great clash of champions. Faber didn’t want that fight in the past, but now he feels comfortable facing him.”

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Dominick CruzFrankie SaenzNyheterSenaste NyttTeam Alpha MaleTJ DillashawUFCUrijah Faber

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • Henrik Söderström
  22 October 2015 at 12:07

  Jag tycker det känns tråkigt att man blåser upp den här situationen och gräver i den, försöker hetsa fram ett möte mellan två män haft en väldigt nära relation och förmodligen inte vill mötas. Alla vet vem som vinner.

  Men mötet är ju lätt att marknadsföra och pengar är ju oljan i maskineriet..

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
  Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
  Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
  Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
  Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
  Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
  Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

  Khamzat vs. Li

  Lördag | 00:00 | UFC
  Khamzat via KO
  2.50
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...