Technique of the Week: John Wayne Parr demonstrerar Thai step-up knee

Sugen på lite tips från coachen? Då ska du kolla in det allra senaste avsnittet av TV-showen Submission Radio´s Technique of the Week här nedanför, där den australiensiske fightern John Wayne Parr visar dig finfina tekniker när det handlar om höga knän.

En av Australiens allra främsta fighters genom tiderna, mannen med det inte så lite filmstjärneklingande namnet John Wayne Parr, delar i det allra senaste och helt pinfärska avsnittet av Submission Radio´s TV-show Technique of the Week med sig av några av sina allra bästa knätekniker. Parr, som är dubbel världsmästare i kickboxning och Muay Thai, är en återkommande gäst i Joe Rogans podcast The Joe Rogan Experience och har även hjälpt till med att träna fighters på kända gym i stil med Jackson Winkeljohn´s och Tristar.

I avsnittet här nedanför visar John Wayne Parr prov på några olika tekniker som kan vara bra att ha med sig i bakfickan när det är dags att förbättra den egna knätekniken. Det handlar bland annat om Thai step-up knee. Mycket nöje.

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
KickboxningSenaste NyttThaiboxningTristarUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...