Brock Lesnar. Foto: MMAnytt

“The Black Beast” hånar Brock Lesnar med video

✅ Lewis gör det igen! ✅ Går på en kontroversiell punkt med skräddarsydd video

Det har under en längre tid kommit ett flertal rapporter om en återkomst till UFC för den forne mästaren och stjärnan Brock Lesnar (5-3, 1 NC), något UFCs vd Dana White själv anspelat på. Lesnars återkomst är dock inte något för alla, då han lämnade UFC efter att ha testat positivt för steroider – något som enbart bekräftade rykten och påståenden som följt honom i flera år. Den holländska tungviktaren Stefan Struve anser att en potentiell återkomst skulle vara dåigt för sporten, och det är flera som delar Struves åsikter.

En av dem är en publikfavorit, den amerikanska tungviktaren Derrick ”The Black Beast” Lewis (19-5), som nu dykt upp i flöden på sociala medier för att röra om med hån, den här gången riktad mot Lesnar. I videon nedan kan ni se hur Lewis redigerat en scen från klassikern ”Ensam Hemma” för att skicka ännu ett känga mot Lesnar gällande dopingskandalen.

Lmao @ufcfighteredits

A post shared by Derrick Lewis (@thebeastufc) on

Lewis har tidigare varit inblandad i dispyter med andra UFC-tungviktare som Travis Browne och Francis Ngannou, och anklagade även den sistnämnde för doping. ”The Black Beast” har själv haft en osäker tid i UFC, då han uttryckt obehag med att tävla och gick även i pension tillfälligt efter en förlust mot Mark Hunt, innan han valde att återvända till sporten.

I sin återkomst knockade Lewis polacken Marcin Tybura i sin återkomst och har sedan dess varit inblandad i diskussioner om en match mot ovannämnda Ngannou, som senast kommer från en förlust i titelmatchen mot Stipe Miocic.

Lewis kanske är mer intresserad av en match mot Lesnar med tanke på denna video, vem vill ni se ”The Black Beast” möta härnäst?

Kategorier
Brock LesnarDerrick LewisNyheterSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...