“The Mountain” säger att Conor McGregors slag inte kändes

Du har säkert sett videon från i höstas, där Conor McGregor kör sparring mot en kille som ser ut som en jätte i jämförelse. Nu berättar islänningen Hafthor Julius Bjornsson, mer känd som The Mountain, i en intervju att han inte kände McGregors slag när de träffade honom.

Det är i en nyligen publicerad intervju med GQ som den gigantiske islänningen Hafthor Julius Bjornsson, eller The Mountain som han är mer känd som, berättar om den numera berömda videosekvensen där han och UFC-fightern Conor McGregor kör sparring mot varandra. Själva videon har sina smått lustiga poänger då det ser ut som en dvärg slåss mot en jätte. Mötet mellan McGregor och The Mountain skedde i höstas, när “The Notorious” låg i hårdträning inför matchen mot Jose Aldo.

The Mountain, som förutom att han är framgångsrik deltagare i den muskelstinna tävlingen “Världens starkaste man” också medverkar i TV-serien “Game of thrones”, berättar i intervjun att han var mycket noga med att inte gå för fullt mot McGregor. “Jag ville ju inte skada honom inför hans kommande match.” Islänningen tillägger också med ett skratt att de slag som McGregor fick in på honom inte kändes ett dugg.

Kategorier
Conor McGregorJose AldoNyheterRoliga VideosSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
14 Kommentarer
 • Stefan
  28 January 2016 at 01:03

  Uppenbar lögn då man ser hur han reagerar typ vid 0:34, så reagerar man inte på något som inte känns.

  • tojo77
   28 January 2016 at 02:41

   Notera att Berget skrattade när han sa det, så han menar nog inte att slagen inte uppfattades av hans nervsystem.

  • Erik Svanborg
   28 January 2016 at 05:54

   Tycker mest det ser ut som att han försöker fånga honom, något han för övrigt försöker i hela klippet, han slår ju knappt ett slag, vill inte skada honom.

   • El chapo
    28 January 2016 at 09:19

    Hur ska han kunna slå om han är för slö och tung.. Man ser att han försökte en gång men misslyckades. conor hade för bra movement.

    • Diazzz
     29 January 2016 at 12:40

     Jag fullkomligt älskar Conor i buren, han är grym! Men snälla, snälla.. Förstå för guds skull att “Berget” skulle förgöra/förinta/utrota honom om han gick för fullt. Jag vet inte om du skojar men man blir ibland lite chockad över vissas totala oförståelse.

     Visst kan Conor försöka springa undan ett tag men i åtm ett fall i videon skulle “Berget” kunna ta ett bodylock. Går han för fullt så bodyslamar han Conor så att i bästa fall han somnar och i värsta bryter ryggraden :)

     • El chapo
      29 January 2016 at 03:48

      Men vad är det du inte förstår.. Desto större du är desto hårdare faller du. Om det hade varit en riktig fight så hade han bara använt sin movement för att undvika bodylock. Han kan ju inte ta en bodylock om han inte får tag på vesslan. Jag tror du underskattar conor för mycket.

 • Curt Johnson
  28 January 2016 at 01:15

  Conor, en liten fitta som slår hårt på en större som inte “får” slå tillbaks. Precis som när tjejer slår killar, pga killen inte får återgälda, fegt

  • tojo77
   28 January 2016 at 02:35

   Haha, håller med helt om liknelsen. Tänk vilket jävla liv det blivit om the Mountain krossat skallen på honom som han gjorde med Oberyn Martell. Live on PPV. :D

   • Daniel Hunter
    28 January 2016 at 06:21

    Vafan är mayweather då? Som slåss mot pacman, en ännu mindre dvärg än han själv . Dessutom finns det tusen större män som hade mosat honom i en fight. Ändå tjänar han mer än vad tio topfighters i ufc gör tilllsammans.

    • tojo77
     28 January 2016 at 10:06

     Precis, Mayweather är fan lika mycket större än Pacman, som Mountain är jämfört med Conor. Skarp iakttagelse där. Hört att Money May går runt på 180kg också, han bantar rejält inför fight.

 • Andreas Sandberg
  28 January 2016 at 02:49

  Det bästa är ju Connors entourage som håller på som om det betyder något med alla “Ohhh” osv…

  • Johannes
   28 January 2016 at 09:37

   Det är hans tränare John

 • Johannes
  28 January 2016 at 09:35

  En lögn mina herrar kolla 2.40 han tappar andan.

 • Erik Svanborg
  28 January 2016 at 10:33

  Det här är ju löjligt, finns det någon som verkligen tror att jätten går för fullt?? Det ser ut ungefär som när jag leker med min 7 -årige son. Det är ju inget konstigt med att en 180 -snubbe är större och starkare än Conor, och inte har några problem med att äta hans slag. Han har ju tajta jeans och loafers på sig, för tusan.

 • Svara