Bekräftat: Antonina Shevchenko planerad för UFC-debut i november

✅Valentina Shevchenkos lillasyster är obesegrad i sin MMA-karriär ✅ Kan komma att göra Pannie Kianzad sällskap i november

En spännande flugviktsmatch är på gång inför The Ultimate Fighter 28-finalen. Efter en rapport från ESPN så kan MMAnytts källor bekräfta att Valentina Shevchenkos lillasyster Antonina Shevchenko är inplanerad att göra sin officiella UFC-debut mot Ashlee Evans-Smith den 30 november i Las Vegas.


UFC 228 Countdown: Hela avsnittet med Woodley, Till, Montano och Shevchenko


TUF 28: Shevchenko vs. Evans-Smith

Antonina är Valentinas yngre syster och precis som “Bullet” så är hon en livslång utövare av kampsport. Hon har gått mängder av matcher som professionell kickboxare och har även ett obesegrat matchfacit som MMA-fighter (6-0).

I juni gjorde hon sin flugviktsdebut i buren då hon tävlade i Dana White’s Tuesday Night Contender Series 11 och hon vann via TKO i andra ronden.

Evans-Smith debuterade i sin tur för UFC efter att ha vunnit sina tre första matcher och hon är just nu 3-3 i oktagonen. I sin senaste match besegrade hon Bec Rawlings via enhälligt domslut och återvände därmed till vinstkolumnen efter två raka förluster under 2017.

TUF 28-finalen har just nu endast en officiell match där bantamviktarna Pedro Munhoz och Bryan Caraway kommer att mötas. Serien är i full gång och i det senaste avsnittet fick vi se Pannie Kianzad ta hem sin första seger! Sverige representeras av både Kianzad och Bea Malecki som båda har en chans att ta sig till finalen och vinna ett UFC-kontrakt.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttThe Ultimate Fighter 28-finalen

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara