Thiago "Pitbull" Alves. Foto: Daniel Patinkin/MMAnytt

Thiago Alves skadad, Jorge Masvidal ersätter mot Benson Henderson

Tråkiga nyheter för UFC’s debutgala i Sydkorea i slutet av november. Brassen Thiago Alves har skadat sig och har blivit tvingad att dra sig ur mötet mot Benson Henderson.

UFC’s debutgala i Sydkorea mister ännu en efterlängtad matchning då Thiago ”Pitbull” Alves dragit sig ur mötet på grund av att han brutit ett par revben enligt rapporter. Men Benson ”Smooth” Henderson verkar redan ha fått en ny motståndare inför galan i slutet av november. Enligt uppgifter till MMAFighting så har Jorge ”Gamebred” Masvidal (29-9) hoppat in och tagit matchen mot den forne lättviktsmästaren Henderson.

UFC Fight Night 79 har redan mist två stormatcher då matchningen mellan Mirko ”Cro Cop” och Anthony Hamilton blivit struken. Fansen tappar nu även den efterlängtade matchen mellan Alves och Henderson men som tur hoppar Masvidal in på två veckors kort varsel och tar matchen. Detta innebär att hemmasonen Dong Hyun Kim inte har någon motståndare på samma gala då det var tänkt att han först skulle möta ”Gamebred” på evenemanget.

UFC har inte bekräftat ändringarna i matchkortet ännu men mer information lär släppas inom kort.

Foto: Daniel Patinkin

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
NyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Relath
  14 November 2015 at 04:43

  Typiskt ?

 • Henrik Söderström
  15 November 2015 at 12:14

  Surt, men en bra ersättare ändå! Masvidal är vassare än vad han fått credd för känner jag, WAR Masvidal!

 • Svara