Thiago Santos besegrade Elias Theodorou via enhälligt domslut på UFN 80

Thiago Santos ställdes mot obesegrade Elias Theodorou och besegrade honom via enhälligt domslut.

Rond 1

Båda skickar iväg sparkar mot benen och kroppen. Theodorou fortsätter skicka iväg flera frontsparkar men missar och Santos svarar med en spark. Theodorou får in ett slag och en spark. Theodorou fortsätter att skicka iväg sparkar utan att Santos svarar. Theodorou är den som är mer aggressiv. Santos skickar iväg en spark som missar och Theodorou skickar iväg en spark som landar och skickar ytterliggare iväg en spark. Santos får in en spinning heel kick i magen. Theodorou får in en frontkick i magen som får Santos ur balans, men Santos ställer sig snabbt upp. Santos skickar iväg en spark i magen och Theodorou svarar med en sparkar och trycker upp Santos mot buren och clinchar med honom, men släpper clinchen.

Rond 2

Båda skickar iväg sparkar som landar. Theodorou försöker stänga distansen och clincha. Theodorou får ner Santos på marken, men Santos lyckas ta sig upp och Theodorou trycker Santos mot buren och får in flera knän. Theodorou fortsätter att trycka Santos mot buren och går sedan på en singleleg, men lyckas inte få ner Santos. Theodorou fortsätter att trycka Santos mot buren och Santos tar sig loss och skickar iväg en spark och trycker Theodorou mot buren. Santos försöker ta ner Theodorou och lyckas få ner honom och tar ryggen, men Theodorou lyckas ta sig loss och ställer sig upp och tar ner Santos. Santos lyckas ta sig upp och Theodorou får ner honom igen och ronden tar slut.

Rond 3

Theodorou trycker Santos mot buren och tar en singleleg och försöker få ner Santos, men Santos försvarar. Theodorou fortsätter att jobba för en nedtagning, men Santos försvarar och domaren bryter och låter dom börja i mitten av oktagonen. Santos skickar iväg ett slag och armbågar och Theodorou trycker Santos mot buren. Theodorou blöder och domaren stoppar matchen på grund av blodet i Theodorous ansikte. Theodorou har ett stort sår över ögonbrynet, men domaren låter matchen fortsätta i den position som dom var i förut. Santos vänder Theodorou och trycker honom mot buren, men Theodorou lyckas vända  och Santos får ner Theodorou, men han ställer sig upp och då får Santos in flera slag och knän som rockar Theodorou. Theodorou trycker Santos mot buren och domaren säger åt dom att vara aktiva. Theodorou fortsätter att trycka Santos mot buren, Santos får in några knän. Santos petar Theodorou i ögat och domaren bryter, men låter dom fortsätta. Theodorou är märktbart trött och Santos får in flera knän som rockar Theodorou, men Theodorou ger sig inte och trycker Santos mot buren och Santos vänder positionen och ronden är slut.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
NyheterSenaste NyttThiago SantosUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...