Thiago Silvas urinprov är “inkonsekvent med mänskligt urin”


“Vadå du glömde pissa i koppen? Hur ska vi lösa det här?”

Thiago Silva klev in i oktagonen på UFC 125 mot Brandon Vera och helt enkelt gjorde lite som han ville. Han lekte ett par ganska smärtsam lekar så som “jag tog din näsa” och “rocktrummis”, och tog i slutändan hem matchen på ett enhälligt domslut.

Efter matchen var över så var det dags för det sedvanliga dopingprovet. Men när resultaten kom in så var en av kopparna negativ, medan den andra var positiv. Det här innebar förstås en del förvirring om vad som faktiskt gällde, men de behövde mer tid på sig för att analysera proverna.

Urinet skickades till två olika labratorier, och båda dessa har nu kommit fram till att hans urin är “inkonsekvent med mänskligt urin”. Detta innebär en av två saker, antingen så har urinet tagits från en avliden människa, eller så är inte urinet från en mänsklig varelse. Så Thiago är nu inte längre anklagad för doping, utan för att ha lämnat in ett urinprov med urin från en icke mänsklig källa.

Nästa steg för Thiago är att deltaga i ett förhör den 7 april, där han bör komma med en väldigt bra förklaring till varför han bett Alistair Overeems mat pissa i en kopp.

Tack till Wille87 och Nick för tipset.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
UFC
32 Kommentarer

Svara