Tidigare Bellator-mästaren Lyman Good har skrivit kontrakt med UFC

Bellators tidigare welterviktsmästare Lyman Good (18-3-1) är klar för UFC och ska möta Andrew Craig (9-3) vid UFC Fight Night 71.

Den tidigare welterviktsmästaren i Bellator Lyman Good har under natten skrivt kontrakt med UFC och han ska göra sin debut så snart som den 15 juli när UFC besöker San Diego för UFC Fight Night 71. Good är obesegrad under sina fem senaste matcher och vann senast över den tidigare UFC-fightern Nah-Shon Burrell via submission i maj. Mest känd är amerikanen dock för sin tid i Bellator där han vann den första säsongen av organisationens welterviktsturnering och, i och med detta, även bältet. Han slutade med ett rekord på 8 vinster och 3 förluster innan han anslöt till Cage Fury Fighting Championship.

Good kliver in för en skadad Edgar Garcia, vilket UFC meddelat under natten. Good ställs nu mot Andrew Craig vid UFC Fight Night 71 underkort. Craig ska göra sitt första framträdande i weltervikt efter att ha gått 3-3 i mellanvikt. Craig vill undvika en tredje raka förlust vilket skulle kunna innebära slutet för hans tid i UFC.

Kategorier
Lyman GoodNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • DannyBoy
    25 June 2015 at 04:24

    Han var ju med i TUF 19, där åkte han ut direkt i kvalificeringsmatchen för att komma in i huset. Minns att Dana satt och fnissade att Bellators mästare inte ens klarade att komma med i TUF.

  • Svara