Tim Kennedy erbjuder Ronaldo “Jacare” Souza hjälp med träningen inför fighten mot Vitor Belfort

Mellanviktaren Tim Kennedy är djupt besviken på grund av att han inte fick matchen mot mannen han älskar att hata, Vitor Belfort. Det blev istället Ronaldo “Jacare” Souza som fick den fighten. Nu erbjuder sig Kennedy istället att hjälpa Souza med träningen inför drabbningen den 14 maj.

Tim Kennedy har upprepade gånger uttalat sig kritiskt mot andra fighters som misstänks för att använda sig av förbjudna prestationshöjande preparat. Det är särskilt två fighters som har varit måltavlor för Kennedys verbala angrepp, Vitor Belfort och Yoel Romero. Båda två har testats positivt för doping vid tidigare tillfällen och Kennedy, som inte har gått en enda match sedan förlusten på TKO mot Romero i september 2014, har tjatat sig blå om att få möta någon av dessa herrar. Men hittills har UFC inte hörsammat hans begäran.

Nu är det bestämt att Belfort ska möta Ronaldo Souza den 14 maj, när UFC återvänder till Brasilien för att fyra av UFC Fight Night 88, vilket har gjort den amerikanske elitsoldaten djupt besviken. I vanlig ordning vädrar han sin besvikelse på Twitter.

Men istället för att få möta Belfort i buren så erbjuder sig Kennedy nu att hjälpa “Jacare” Souza med träningen inför den kommande fighten.

Vad tror du att Kennedy kan bidra med till Jacares träning?

Kategorier
NyheterRonaldo "Jacare" SouzaSenaste NyttTim KennedyUFCVitor BelfortYoel Romeroz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Godless
    21 January 2016 at 06:39

    Gnällning.

  • Svara