Timothy Johnson möter Marcin Tybura under UFC Fight Night 86 i Kroatien

Matchkortet för UFC Fight Night 86 i Zagreb, Kroatien, har utökats med en fight i tungvikt mellan Timothy Johnson och Marcin Tybura. Det betyder att sju matcher är klara för galan men att pricken över i, en huvudmatch, ännu så länge lyser med sin frånvaro.

Den 10 april anländer UFC för allra första gången till Kroatien för att i Zagreb Arena i landets huvudstad Zagreb fyra av UFC Fight Night 86. I skrivande stund har denna smått historiska UFC-gala begåvats med sju fighter som är helt klara för matchkortet, men än så länge har Dana White och hans kollegor inte annonserat någon huvudmatch.

Den allra senaste fighten som har annonserats inför UFC Croatia, som galan också kallas, är en match i tungvikt där Timothy Johnson och Marcin Tybura kommer att mötas i oktagonen. Johnson knockade Shamil Abdurakhimov i sin debut för UFC men förlorade nästa fight på domslut mot Jared Rosholt. Tybura kommer från Polen och är ett av de allra färskaste nyförvärven hos UFC. Han är före detta tungviktsmästare hos M-1 Challenge och gör sin debut under UFC:s fanor i och med denna match.

Det uppdaterade matchkortet inför UFC Fight Night 86 ser ut så här.

– Lätt tungvikt: Igor Pokrajac vs. Jan Blachowicz
– Tungvikt: Ruslan Magomedov vs. Gabriel Gonzaga
– Weltervikt: Nicolas Dalby vs. Bartosz Fabinski
– Tungvikt: Francis Ngannou vs. Bojan Mihajlovic
– Weltervikt: Bojan Velickovic vs. Alessio Di Chirico
– Bantamvikt: Filip Pejic vs. Damian Stasiak
– Tungvikt: Timothy Johnson vs. Marcin Tybura

Vilka fighters tror du kommer att mötas i huvudmatchen under UFC Fight Night 86 i Zagreb?

Kategorier
Dana WhiteMarcin TyburaNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara