TJ Dillashaw utklassar John Lineker

TJ Dillashaw bjöd på en av sina bästa prestationer hittills och tog hem en dominant seger över John Lineker via domslut.

I ett bantamviktsmöte på huvudkortet ställdes den tidigare mästaren TJ Dillashaw (14-3) mot nummer 2-rankade John Lineker (29-8). En match som den förstnämnda dominerade från början till slut.

Full kontroll i alla områden

Dillashaw låg klart steget före med sitt fenomenala fotarbete och mixade upp allt med flera vältajmade nedtagningar, där han etablerade full kontroll på marken under stora delar av matchen.

I slutet av den tredje ronden fick Lineker iväg ett par stenhårda kroppsslag, men det var inte nog och när ronden sedan tog slut var det Dillashaw som tilldelades vinsten via ett solklart domslut.

Resultat

Resultat: #1 TJ Dillashaw besegrade John Lineker #2 via enhälligt domslut (30-26, 30-26, 30-26).

Omslagsbild: Zuffa LLC via Getty Images

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtJohn LinekerNyheterRekommenderatResultatSenaste NyttTJ DillashawUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara