Tobias Harilas kaxiga utmaning – till den finske knockoutkungen!

✔ "Vem är riktiga fjäderviktskungen av Norden?"

Tobias Harila är på hugget och utmanade nyss den finske MMA-stjärnan Edward Walls.

Den kaxiga utmaningen skedde via sociala medier där Harila valde att påpeka det faktum att Walls tackat nej till en match. MMAnytt kan nu bekräfta att Fight Club Rush har erbjudit Walls en match mot Harila under FCR 8.


RELATERAT:


– [Edward Walls] du postar att du är redo och vill fightas. Guldbälte i dina vener och allt. Men faktum är att du undviker matcher och gömmer dig i Finland. Som jag förstått det blev du erbjuden att möta mig på [Fight Club Rush] i mars och undvek det?

– Respekt till dig, men vem är fjäderviktskungen av Norden? Jag förstår dock att jag är läskig och en mardröm, skrev Harila.

Två knockoutartister

Bägge fighters har TKO/KO som vanligaste vinstmetod och stilmässigt hade det kunnat bli en oerhört underhållande tillställning. Walls har tävlat professionellt sedan 2013 och har säkrat hälften av sina vinster via TKO/KO. Finnen kommer från två raka segrar i finska CAGE, där han gått sina nio senaste matcher.

Harila kan dock skryta med att alla utom en av sina segrar kommit via knockout. Det är endast i Harilas senast match, det legendariska mötet med Adam WestlundSuperior Challenge 21, som han inte avslutat vinsten via slag.

 

Vill du se Tobias Harila vs Edward Walls?

 

Foto: Stefan Romare

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara