Travis Browne menar att Ronda Rousey mår utmärkt: “Tycker synd om hennes nästa motståndare”

Mitt i allt prat om Ronda Rousey överhuvudtaget planerar på att återvända till UFC eller inte hittar vi pojkvännen Travis Browne, som åtminstone verkar övertygad om att “Rowdys” nästa motståndare får det väldigt tufft. 

UFC 200 Las Vegas Weigh Ins 2016-07-08 Travis Browne photo MMAnytt.se Vince Cachero (88 of 155)

Travis Browne (18-4) är mitt uppe i förberedelserna inför returmötet med Fabricio Werdum (20-6-1) på UFC 203 nästa månad, en match som vid vinst skulle vara den största i tungviktarens karriär. Utöver framgången i oktagonen är Browne känd för vem han dejtar – självaste Ronda Rousey (12-1) kallar den jättelika 34-åringen för sin pojkvän och enligt Browne är den före detta mästarinnan mer än redo för en återkomst till UFC.

Enligt ESPN:s journalist Brett Okamoto uppgav Browne att Rousey mår utmärkt både fysiskt och mentalt samt att han “tycker synd om” hennes nästa motståndare:

 

Det har spekulerats mycket i om Ronda Rousey någonsin återvänder till oktagonen efter förlusten mot Holly Holm (10-2) på UFC 193 förra året men Dana White uppgav nyligen att stjärnans återkomst till sporten kommer vara större än UFC 202 och den sanslösa returmatchen mellan Conor McGregor (20-3) och Nate Diaz (19-11).

Foto: Per Häljestam

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterRonda RouseySenaste NyttTravis BrowneUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  31 August 2016 at 05:59

  Jag börjar mer och mer heja på henne efter att jag verkligen hejade på Holm sist de möttes. För många råttor som dansar kring/på bordet när katten är borta. Men att hennes återkomst skulle bli större än Conor vs Diaz 2 är för mig obegripligt. Så intressant är hon inte.

  • Herr Elof
   31 August 2016 at 10:16

   Inte för hardcore-typerna som hänger på MMAsidor och forum, men för Svenssons i USA är hon högintressant.
   Själv är jag mer intresserad av henne än McG, men det är lite off topic.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    31 August 2016 at 10:18

    Ok fair enough. Alla har väl sitt sätt att se på det.

  Svara