Tre nya matcher klara för UFC London nästa år – Edwards, Craig och Godbeer

Leon Edwards, Andrew Craig och Mark Godbeer går matcher under UFC London i mars nästa år.

Tre matcher är officiella för UFC:s återkomst till London den 17:e mars, varav tre fighters representerar Storbritannien. UFC bekräftade detta via ett pressmeddelande.

Leon Edwards söker efter sin femte vinst i rad i UFC på hemmaplan när han möter Peter Sobotta från Polen. Edwards har besegrat namn som Albert Tumenov, Vicente Luque och Bryan Barberena och 26-åringen är väl medveten om att en övertygande vinst i London kan ge honom en plats i topp-15-rankingen.

Skotten Paul “Bearjew” Craig möter den obesegrade ryska lätta tungviktaren Magomed Ankalaev som har ett matchfacit på 9-0. Craig försöker komma tillbaka till vinstkolumen efter två tuffa förluster, medan Ankalaev kommer till matchen med tre raka avslut på KO/TKO i ryggen.

Magomed Ankalaev – Foto via MMA-today

Godbeer tar sig an tuff ryss på vinstsvit

I den sista officiella matchen ställs Mark “The Hand Of” Godbeer mot nykomligen Dmitry Poberezhets  som kommer till matchen med 15 matcher utan förlust (14 vinster, en NC), där han bland annat besegrat svensken Eddy Bengtsson. Senast Poberezhetz förlorade var i februari 2012.

Biljettförsäljningen börjar den andra februari och intresserade fans kan visa sitt intresse på ufc.com/london.

 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...