WSOF plockar Marlon Moraes bälte – presenterar tre titelmatcher för WSOF 35

Bantamviktsmästaren Marlon Moraes är på väg till UFC. Därför meddelar nu WSOF att en ny mästare ska utses. Den 18 mars är det dags för WSOF 35, och inte mindre än tre titelfighter står klara för galan. 

WSOF återvänder till New York med inte mindre än tre titelmatcher planerade till WSOF 35. En av titlarna som det kommer att göras upp om är bantamviktsbältet som länge hållts av Marlon Moraes (18-4), som blivit fråntagen bältet enligt organisationen.

Moraes, den enda bantamviktsmästaren i WSOF:s historia, har försvarat sitt bälte fem gånger under sin karriär, senast mot Josenaldo Silva (25-5) via TKO i första ronden.

Den 28-årige brasilianaren har länge betraktas som en av de allra bästa slagskämparna under WSOF:s flagga, men för närvarande är Moraes fri agent och sitter i förhandlingar med UFC. Det uppger källor för MMAFightings Ariel Helwani.

Även tungvikts- och bantamviktstitlar på spel

Det verkar i alla fall som att WSOF förväntar sig att Moraes kommer att lämna organisationen, då hans bantamviktstitel står på spel mellan Bekbulat Magomedov (17-1) och Timur Valiev (11-2) på WSOF 35.

I galans huvudmatch sätter tungviktsmästaren Blagoy Ivanov (14-1) sitt bälte på spel mot UFC-veteranen Shawn Jordan (19-7).

I den delade huvudmatchen gör fjäderviktsmästaren Lance Palmer (11-2) upp med obesegrade Andre Harrison (15-0).

WSOF 35 går av stapeln den 18 mars i New York.

Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCWSoFZ-Klistrad artikel

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.
En kommentar
  • Erik Hellborg
    4 February 2017 at 11:33

    Shawn Jordan har verkligen vart me överallt. WSOF, Strikeforce, UFC, Bellator. Snacka om veteran ???✊?✌?

  • Svara