Trophy MMA VII bokat för Glasklart i Malmö den 26:e december, Mattias Rosenlind klar för match

Sydsveriges främsta MMA-organisation fastställde nyligen datum samt ny lokal för nästkommande gala – Och en spännande fighter har nyligen bokats för kamp på hemmaplan. 

Trophy MMA kunde nyligen annonsera att organisationens sjunde gala nu går av stapeln på Glasklart i Malmö den 26:e december. Alla tidigare galor har hållits på Amiralen i centrala Malmö, en känd arena för boxning, men sedan ett ägarbyte är kampsport inte lika välkomnat och det har medfört en ändring vilket nu innebär att Trophy istället bokat in galan för Glaskalrt Event & Restaurang i västra hamnen. Trophy kunde dessutom exklusivt meddela för MMAnytt att Malmö Muay Thai-talangen Mattias Rosenlind (3-1) är klar för sin andra match i organisationen, motståndet är dock inte fastställt. Däremot ryktas det att Rosenlinds motståndare blir en annan talang från Norden.

Skåningen Rosenlind har tävlat sedan 2010 och mötte i sin tredje proffsmatch Allstars och TUF-talangen David Teymur IRFA 5 i Stockholm. Det var en tuff match som gick tiden ut, i slutändan tilldelades Rosenlind segern via enhälligt domslut. Därefter gjorde Rosenlind Trophy MMA-debut i huvudmatchen på Trophy MMA V mot AVAM-talangen Rioo Ibrahim. I en fartfylld och spännande match låste Rosenlind ut sin motståndare mot slutet av den andra ronden.

Många av dagslägets mest lovande svenska fighters har gått match för Trophy MMA. Sveriges två främsta kvinnliga fighters; Pannie Kianzad och Lina Akhtar Länsnberg, gjorde upp på Trophy MMAs första gala i vad som ansågs vara en av de bästa matcherna mellan svenskar på år vid det tillfället. Andra topptalanger som ovannämnda David Teymur, TUF-talangen Martin Svensson och den explosive welterviktaren Mohammed Abdallah har också gjort en namn för sig i organisationen.

Trophy MMA VII äger rum på Glasklart Event & Restaurang den 26:e december, publikinsläpp börjar 17:30, den första matchen beräknas börja 19:00. Mer information hittar ni på Trophy MMAs hemsida, biljetter kan köpas på tickster.

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Exklusivt på MMAnyttNyheterSvenska FightersTrophy MMAUFCz-Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]