Trots säsongens högsta poäng blev Paige VanZant tvåa i Dancing with the Stars

Det räckte långt men inte hela vägen för Paige VanZant. Denna säsongen av Dancing with The Stars slutade med en andraplacering för UFC-stjärnan som ändå får ses som ett väldigt lyckat resultat. 

UFC Fight Night 80 Weigh In Paige VanZant MMAnytt Photo Mazdak Cavian-48

Frågan är om livet återgår till det vanliga för Paige VanZant (6-2) nu och hur stjärnan känner inför att återvända till gymmet. Efter en omtalad säsong med Dancing with the Stars som under dagen slutade med en andraplacering för UFC:s stråviktare kan den betydligt tuffare karriären som MMA-fighter kännas lite mindre glamourös.

Hursomhelst räckte det alltså inte hela vägen för VanZant som tillsammans med danspartnern Mark Ballas hamnade tvåa bakom America’s Next Top Model-vinnare Nyle DiMarco. Trots förlusten var “12 Gauge” ändå optimistisk efter finalen:

“It’s amazing. I’m just so thankful I got to have this opportunity, and I’m going to remember it forever.”

Säga vad man vill om en andraplats men säsongen var oerhört framgångsrik för VanZant. Förutom att hon och partnern Ballas sammanlagt samlade mest poäng sett över hela säsongen har hon på allvar slagit sig in i USA:s kändisvärld. Enligt 22-åringen återgår hon däremot till träningen omedelbart efter Dancing with the Stars för att förbereda sig inför nästa UFC-match.

Foto: Mazdak Cavian

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
NyheterPaige VanZantSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara